На правах реклами

Львів’ян запрошують на польсько-українську зустріч підприємців

1394 0
Встановити прямі контакти з представниками український та польських компаній та обговорити потенційну можливість ділового співробітництва із закордонними партнерами – таку можливість пропонують учасникам зустріч підприємців в рамках виїзду «Пізнай бізнес в Україні», яка відбудеться 10 листопада у Львові.
Фото: duep.edu, polukr.net, toastmasters.asbiro.pl

Фото: duep.edu, polukr.net, toastmasters.asbiro.pl

У ході зустрічі буде можливість представити свою компанію i пропозиції на співпрацю з партнерами з Польщі, а також особисто обговорити можливість співпраці з польськими підприємцями.

Організатором зустрічі є Альтернативна школа бізнесу і розвитку особистості (ASBIRO) – єдиний університет в Польщі, в котрому викладають тільки підприємці. Це власники, президенти й директори як великих біржових компаній, так і власники малого бізнесу. А також найкращі тренери в Польщі. Така відмінність дає більш практичний підхід до підприємницької діяльності. Університет пропонує широкий вибір бізнес-курсів та навчання, у тому числі післядипломне навчання MBA з Підприємництва зі спеціалізацією в області маркетингу та менеджменту і МВА з Інвестування в нерухомості.

Заявки на участь у зустрічі слід надсилати на адресу [email protected], вказавши прізвище, ім’я, назву компанії та контактний номер телефону.

Вартість участі складає 300 грн.

Дата і місце проведення: 10 листопада, готель «Львів» (просп. Чорновола, 7)

ТЕГИ: ASBIRO
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!