Львів’ян запрошують на сніданок єднання серед міста

5060 0
13 вересня, у суботу, об 11:00 львів’ян запрошують на акцію «Снідання-єднання». Посеред міста на вулиці Галицькій пройде незвичний сніданок та спілкування.
Фото організаторів

Фото організаторів

«Згадаймо, що врятує світ? Для чого ми тут? Обнімімося, дорогі мої! Поділімося тим, що маємо, одне з одним. Принесімо на цей сніданок те, що любимо. Почастуймо тим, що маємо, того, хто поруч. Посміхаймося до людей. Разом здолаємо темряву. Разом побачимо світло. Сядемо на бруківці вулиці Галицької. Застелимо її скатертинами і серветками. Покладемо собі під дупу, щось м’яке і тепле. Віднайдемо тільки один сенс у спільній трапезі, яко Отець наш небесний – єднання із Вічністю, та один з одним. Любов, тепло, щирість і розум – ось і весь сенс нашого єднання. І досить цього, щоб світ навколо став кращим», – наголошують організатори незвичного сніданку.

Долучитися до сніданку просто: «Приготуйте вдома те, що любите їсти на сніданок, що завжди підносить настрій та дарує радість. Це може бути що завгодно: від кави домашнього пляцка чи канапок, до кислого молока, яблук та каші. Гаряче, або ні. Не можете приготувати – купіть щось смачне, перевірене. Спакуйте це в кількості достатній, щоб наїстися самому та почастувати інших. Неодмінно візьміть зі собою, друзів, дітей, посмішку, добрі слова, та хороші думки».

Організатори сніданку – Львівський кулінарний клуб, Фестиваль вуличної їжі «Парк-пікнік»та Клуб галицької кухні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!