Львів’ян запрошують на спільну молитву зі сестрою Ліджі у монастир на Закарпатті

4690 0
Поїздки заплановані на 15 та 24 червня.
Фото: Сестри Св. Йосифа де Сен-Марк

Фото: Сестри Св. Йосифа де Сен-Марк

Завтра, 15 червня, та наступного тижня, 24 червня, львів’ян запрошують у поїздку в монастир Сестер Св. Йосипа де Сен Марк, що в с. Павшино, що на Закарпатті. Молитви за фізичне та духовне зцілення проводитиме сестра Ліджі, йдеться на Фейсбук-сторінці Сестер Св. Йосифа де Сен-Марк.

Читайте також: У Львові пройде велопроща до 20-ї річниці приїзду Папи Івана Павла ІІ

Для тих, хто бажає долучитися до поїздки, 15 і 24 червня буде виїзд з площі Петрушевича о 8.00 год. Повернення у Львів приблизно о 20.00 год.

За додатковою інформацією та записом можна звертатися за номером телефону: 097 586 00 19 (пані Алла).

Довідково

На сьогодні існує два осередка згромадження в Україні Сестер Св. Йосипа де Сен Марк – у в с. Павшино (що у Мукачівській міській громаді Закарпатської області) та у Рудно біля Львова.

Українська спільнота існує з 1998 р.. Спільнота в с. Павшино (Закарпатська обл.) заснована в 2004 р., об'єднує сестер різних національностей: українську, словацьку та індійську. Джерелом натхнення для сестер є щоденна адорація. Основною діяльністю є догляд за престарілими та проведення євангелізації по Україні та за її межами. Кожного дня близько 300 людей приходить на адорацію та молитву у каплицю спільноти. Євангелізаційна група складається з сестер та мирян. Група забезпечує музичний супровід молитов прослави. Сестри відомі також своєю музикальністю та співом на прославу Бога.

Настоятелькою спільноти в Павшино є сестра Ліджі Пайяпілі. Згромадження активно проводить реколекції в Україні та за кордоном.

З 24 квітня 2017 р. в згромадження є монастир у м. Рудне в Львівській області.

Нагадаємо, у суботу, 19 червня, біля храму Різдва Пресвятої Богородиці (майдан св. Івана Павла ІІ папи Римського, 1) відбудеться велопроща, приурочена святкуванню 20-ліття приїзду св. Івана Павла ІІ. А у суботу, 26 червня 2021 року, відбудеться Всеукраїнська проща до Страдчу. Очолить її глава УГКЦ Святослав.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!