Львів'ян запрошують на виставку у Ботанічний сад

993 0
Відвідування безкоштовне за наявності вхідного квитка на територію саду.
ФОТО: ФБ БОТАНІЧНОГО САДУ

ФОТО: ФБ БОТАНІЧНОГО САДУ

У неділю, 30 червня, у Ботанічному саду Львівського національного університету імені Івана Франка, що на вул. Черемшини, 44, відбудеться виставка кактусів. Про це повідомили на сторінці ботсаду. 

«Вже традиційно о цій порі ми презентуємо ще одну групу рослин, які дуже люблять сонечко. І це - сукуленти. Отже, цієї неділі, 30 червня, запрошуємо Вас відвідати виставку кактусів (і не тільки ), яка відбудеться у нашому саду», – йдеться в повідомленні.

Виставка триватиме з 10 до 18 години. Відвідування безкоштовне за наявності вхідного квитка на територію саду. 

Зазначимо, вхідний квиток у ботсад коштує 100 грн, пільговий – 70 грн. Територія саду буде відчинені щовівторка, щосереди, щочетверга та щонеділі. 

Додамо, що право на безкоштовне відвідування саду мають:

  • діти дошкільного віку

  • діти-сироти та діти, позбавлені батьківської опіки

  • військовослужбовці строкової служби 

  • учасники бойових дій, учасники АТО 

  • люди з інвалідністю I та II групи

Для довідки

Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка заснований у 1852 році та є одним із найстаріших садів в Україні та у Східній Європі. Територія Саду на вул. Черемшини, 44 сягає понад 16 гектарів, включно з оранжерейним комплексом, де розмістилася розмаїта колекція рослин з усього світу – понад 5 тис. видів та сортів. Локація відновила доступ для відвідувачів з травня минулого року, тож містяни та гості Львова можуть насолодитися прогулянкою в саду, сплачуючи вхідний квиток безконтактно та уникаючи при цьому черг.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!