Львів’ян запрошують отримати заборговані посвідчення водіїв

2606 0
Регіональний та територіальні сервісні центри МВС України у Львівській області погашають заборгованість по видачі бланків посвідчень водія та бланків свідоцтв реєстрації транспортних засобів перед мешканцями Львівщини. Станом на грудень 2015 року лише Львову та Пустомитівському району було заборговано близько 1500 бланків.

«Така прикра ситуація склалася через процес реорганізації колишніх центрів надання послуг (колишні МРЕВ) та створення на їх базі територіальних сервісних центрів. Від вересня місяця люди не отримували на руки посвідчення водія та бланки реєстрації транспортних засобів. Найбільший борг був перед Львовом, найменший – у районах Львівщини. Станом на 29 грудня за сприянням Головного сервісного центру МВС України ми отримали близько 5 000 бланків. Станом на сьогодні, 29 грудня, майже уся заборгованість перед водіями погашена», – зазначив в.о. директора Регіонального сервісного центру МВС України у Львівській області Сергій Клочко.

Читайте також: У Львові запрацював сервіс, що виконуватиме функції МРЕВ

Працівники центрів запрошують громадян, яким заборгували бланки, прийти й отримати посвідчення водія. Аби уникнути черг, регіональний та територіальні сервісні центри працюють в суботу та в обідню перерву.

За словами Сергія Клочка, зараз робиться все можливе, аби уникнути повторення такої ситуації в майбутньому. Зокрема, створено моніторингову групу, яка проводитиме щоденний облік наявності бланкової продукції та прогнозуватиме необхідну кількість на найближчий період.

Адреси сервісних центрів МВС у Львові:

 - вул. Городоцька, 124, Регіональний сервісний центр МВС у Львівській області;

 - вул. Д. Апостола, 11, Територіальний сервісний центр 4641 регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

Нагадаємо, 18 листопада, Кабмін ліквідував ДАІ та МРЕВ. Тоді ж зазначали, що частину функцій ДАІ перебере на себе новостворена поліція, МРЕВ у його нинішньому вигляді ліквідують взагалі. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!