Львів’ян запрошують в обсерваторію, щоб подивитися на зоряне небо

14367 0
У суботу та неділю львів’ян запрошують відвідати обсерваторію міста Брюховичі. Детальніше про екскурсію, а також що саме побачать відвідувачі на зоряному небі розповів Tvoemisto.tv організатор заходу Орест Ших.
фото: naturalist.if.ua, tsn.ua, news.onu.edu.ua

фото: naturalist.if.ua, tsn.ua, news.onu.edu.ua

За словами Ореста Шиха, 3 та 4-го жовтня відвідувачі екскурсії матимуть змогу побувати в астрономічній обсерваторії у Брюховичах та подивитися в телескоп на Місяць, Сатурн, зірки з різних сузірь, а також побачити штучні супутники. Паралельно працівники обсерваторії проводитимуть екскурсію про зоряне небо та розповідатимуть цікаві факти про галактику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де у Львові слідкують за супутниками і розвінчують міфи про НЛО 

Виїзд відбувається о 19:00 год. Екскурсія в обсерваторії, огляд сузірь, планет, зірок в телескоп відбуватимуть із 19:30 до 21:30 год. Повернення до Львова – о 22.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди Твого Міста: Богдан Новосядлий про Бога, космос та інтернет

Вартість екскурсії 60 грн.

Детальнішу інформацію можна дізнатися тут.

                                                                                              Підготувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!