Львів'ян запрошують помолитись за місто

2117 0
У неділю, 3 травня, мешканці Львова та гості відзначатимуть День міста. З цієї нагоди у Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла (вул. Театральна, 11) о 14.30 год відбудеться екуменічна молитва за місто. До участі запрошують представників усіх конфесій, мешканців та гостей Львова.
zik.ua

zik.ua

«Бачимо, що за останній рік активізувався процес діалогу між християнськими церквами, тому ця молитва буде особлива. Молитимемося за місто, мешканців, а також єдність для християн. Символічно, що молитва відбудеться саме у Гарнізонному храмі, який став для львів’ян символом нескореності духу та глибокої самопожертви українського війська. Стіни саме цього храму були свідками того, як наших полеглих солдат проводжали в останню дорогу родичі, друзі, львів’яни, вдячні їм за подвиг в ім’я миру. Запрошуємо усіх долучитися до спільної молитви, щоб разом попросити у Воскреслого Христа миру для нашої країни та спокою і злагоди у місті», - зазначає Євген Бойко, начальник управління внутрішньої політики ЛМР.

Додамо, що оскільки цього року виповнюється 150 років від дня народження митрополита Андрея Шептицького, 759-річчя Львова відзначатимуть також як День міста Шептицького, повідомляє Львівська міська рада.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!