Львів’ян просять ділитися старими фото із Шевченківського гаю

1229 0
Фото збирають на виставку до 50-річчя музею імені Климентія Шептицького.

Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького відзначатиме 50 років. З нагоди ювілею музей влаштовує виставку старих фото, які колись зробили у Шевченківському гаю.

Читайте також: У Шевченківському гаю просто неба покажуть фільм Івана Миколайчука

«Закликаємо підтримати флешмоб #Музею50: діліться з нами старими фото, зробленими в Гаю! Ми привідкриваємо таємницю: цієї осені у Пороховій вежі Музей відкриє найбільшу за свою історію виїзну виставку!», – зазначили на сторінці.

Світлини кожного можуть стати частиною цієї виставки. Для цього потрібно відмітити сторінку музею на сімейних фото та додавати хештег #Музею50.

Читайте також: Топ 5 незвичайних експонатів Шевченківського Гаю. Фото

Музей народної архітектури і побуту у Львові ім. Климентія Шептицького цього року святкує свій 50-літній ювілей. На території 36 га відтворено понад 110 пам’яток народної архітектури, а у музейних фондах зберігають близько 22 000 різноманітних експонатів. Тvoemisto.tv писало про незвичайні експонати у «Шевченківському гаю», про них можна прочитати тут.

На світлинах "Прикарпатське сватання"

у виконанні фольклорного ансамблю Б.К. з с. Яблунівка Стрийського р-ну, орієнтовно 1984 року

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!