Львів'ян запрошують відсвяткувати 25-річчя Музею Грушевського. Програма

799 0
У програмі заходів низка виставок та музейне дійство.
Фото: фотографії старого Львова

Фото: фотографії старого Львова

У четвер, 25 травня, відбудеться святкування з нагоди відзначення 25-літнього ювілею Державного меморіального музею Михайла Грушевського у Львові, що розташований на вул. І.Франка, 154. Заходи розпочнуться о 14:00. Про це повідомили у ппресслужбі ЛОР.

Програма:
  • музейне дійство «6 замальовок до життєпису Михайла Грушевського»;

  • відкриття виставок: «Орест Скоп. Живопис» та «Музей вчора і сьогодні. Мистецькі полотна з фондової збірки музею».

«І ось уже 25 літ ми, музейники Державного меморіального музею Михайла Грушевського у Львові, стараємося і робимо усе можливе для того, щоб до своєї вілли, на мальовничій Софіївці у Львові символічно повернувся і замешкав Господар з Родиною, щоб завитав Його дух поборника української ідеї, Сина Соборної України. Сподіваємося, нам вдалося», –повідомили в комунальній установі.

Нагадаємо, що >;Tvoemisto.TV пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати 22 – 28 травня.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!