Львів’ян запрошують відтворити роботу ООН: як долучитися?

1843 0
З 22 по 24 квітня 2016 року на базі Українського католицького університету у місті проведуть Львівську Модель ООН. Учасники матимуть нагоду відтворити роботу Організації, а також покращити свої ораторські здібності. Для участі запрошуються учні старших класів, студенти, аспіранти та випускники вищих навчальних закладів.
фото: lvivmun.sii.org.ua

фото: lvivmun.sii.org.ua

Темою проведення Львівської Моделі ООН  стануть сталий розвиток та цілі. Серед них подолання бідності, вирішення проблеми голоду, якісна освіта, зменшення нерівності, захист планети тощо.

Під час події учасники імітуватимуть роботу ООН на прикладі таких організацій: Рада безпеки ООН, Рада ООН з прав людини, Економічна та Соціальна Рада, а також спеціальна агенція Всесвітньої туристичної організації.

За словами організаторів заходу участь в Львівській Моделі ООН буде корисною адже:

-       це нагода покращити ораторські здібності

-       учасники матимуть можливість отримати досвід справжніх дебатів

-       вони зрозуміють як працює найбільша світова політична організація

Для участі в Моделі ООН потрібно заповнити аплікаційну форму учасника, а також провести оплату. Кількість місць обмежена – 90 делагатів.

Для тих, хто зголоситься взяти участь у програмі проведуть заняття та лекції. Особливість навчального процесу буде те, що він відбуватиметься неформальним шляхом, за допомогою тімбілдингів та семінарів. Робоча мова усього процесу – українська.

Кінцевий термін подачі заявок – 20 березня.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!