Львів’ян запрошують відзначити День кельнера. Програма

1783 0
Найкращих кельнерів відзначатимуть грамотами та пам’ятними подарунками,
фото: kumpelgroup.com

фото: kumpelgroup.com

Сьогодні, 22 травня, у Львові святкуватимуть День кельнера. Найкращих кельнерів за пропозицією власників, або керівників закладів, відзначатимуть грамотами та пам’ятними подарунками, інформує прес-служба ЛМР.

Із 18.00 до 21.00 год. у більшості закладів готельно-ресторанного бізнесу Львова власники, керівники, чиновники, депутати та відомі львів’яни працюватимуть кельнерами.

Читайте також: Форшмак, тапас та жаб’ячі лапки. Топ-18 ресторанів Львова з національною кухнею

«Це унікальне Львівське свято, яке придумано у Львові. Але придумано не лише для львів’ян-працівників цієї професії, але й для гостей нашого міста, які приїжджають до нас завдяки тим кельнерам, які в нас працюють. Приємно, що це свято професійного середовища уже 10 рік поспіль активно святкується у Львові. Аналогів такого свята ми не побачили ні в інших містах, ні в інших країнах», — розповіла радниця міського голови Львова Вікторія Довжик.

Низка закладів Львова підготували власну програму святкування, наприклад виступи музичних гуртів та гумористів, перегони кельнерів. Додамо, що День кельнера у Львові святкують із 2009 року. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!