Львів’ян запрошують взяти участь у благодійному турнірі з міні-футболу

1413 0
У суботу, 30 січня, у місті Львові відбудеться благодійний «Турнір Надії» з міні-футболу. Отримані кошти перерахують на потреби постраждалим інспекторам під час вибухів у Львові минулого року та бійців АТО. Про це повідомляють у прес-службі ЛОДА
фото: druzhba.uz.ua

фото: druzhba.uz.ua

За словами заступниці начальника управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації  Оксани Вацеби, кошти з турніру передадуть на лікування і реабілітацію дільничним інспекторам Андрухів Надії та Личака Романа, які 14 липня 2015 року отримали поранення внаслідок вибухів.

Також частину зібраних коштів перерахують на благодійні потреби волонтерської спільноти «Hand Made по-львівськи», яка допомогає бійцям в зоні АТО. Зокрема на придбання матеріалів та фурнітури для виготовлення військового спорядження, маскувальних засобів, виготовлення сухих пайків.

Для участі в турнірі запрошують усіх охочих. Їх поділять на дві категорії: віком до 30 років і старших. Команди формуватимуть по 8-10 осіб у кожній.

Кожен учасник змагань повинен внести благодійні внески – 200 грн.

Фінальну частину турніру проведуть 30 січня у Палаці спорту «Динамо» за адресою: вул. Вітовського, 53. Початок – о 14:00 год.

Місце та час проведення попередніх ігор визначать вже після подання заявок.

Переможці турніру отримають цінні кубки та дипломи.

Деталі можна довідатися за телефонами: 0677591301; 0677827535.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!