Львів’янам пропонують придбати іменні лавки у парку духовної культури

1776 0
Львів’ян закликають долучитися до облаштування Парку духовної культури імені Івана Павла II, придбавши або ж профінансувавши частину вартості лавок.
http://ua.igotoworld.com/

http://ua.igotoworld.com/

Як зазначила керівник Сихівської РА Ірина Маруняк, станом на зараз у парку повністю облаштували 1 доріжку – від вулиці Лісної до Хоткевича. ЇЇ замостили плиткою ФЕМ, а також влаштували вздовж освітлення. З обох боків доріжки мають намір встановити 100 лавок. Відтак, ініціативних мешканців та місцевих підприємців запрошують долучитися фінансуванням та, водночас, отримати іменну лавку в парку. Одна лавочка коштує близько 6 тис грн.

Охочі взяти пайову участь в облаштуванні парку можуть звернутись у Сихівську районну адміністрацію, що на просп. Червоної Калини,66 (0322 546 402).

Читайте також: Які зміниться парк ім. Папи Римського Івана Павла ІІ на Сихові?

Нагадаємо, це буде перший парк духовної культури в Україні із Хресної Дорогою.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!