Львів’янам розкажуть про стажування за кордоном. Де послухати?

1620 0
У четвер, 28 січня, міжнародна організація AIESEC проведе зустріч «Go&Learn». У рамках заходу стажери поділяться своїм міжнародним досвідом роботи та розкажуть, як це вплинуло на їхнє життя. Про зустріч повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.

У четвер, 28 січня, міжнародна організація AIESEC проведе зустріч «Go&Learn». На зустрічі своїм досвідом ділитимуться учасники міжнародних стажувань. В рамках заходу також відбудеться презентація актуальних можливостей міжнародних стажувань від AIESEC. Зустріч відбудеться 28 січня у Першій Львівській Медіатеці (вул. Мулярська, 2а). Початок о 16:00.

Вхід на захід вільний, проте необхідна попередня реєстрація за посиланням.

Детальніше про організацію та стажування можна дізнатись за посиланням

За додатковою інформацією звертатися: Роксоляна Зьомбра – організатор заходу,  тел.: +38(063)8878379, e-mail:  [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!