Політична реклама

Львів'янам роз'яснили як продають залізничні квитки

9623 0
Квитки для продажу доступні за 45 діб об 00.00, коли автоматично відкривається їх продаж через систему Експрес на ту кількість вагонів, яка буде курсувати. Продаж відкривається на один вагон кожного типу, тобто, один плацкартний, один купейний і, якщо є, СВ, чи загальний вагон.

Продаються квитки поступово, - повідомляє прес-служба Львівської залізниці. Касири у цій системі бачать, коли відкривається продаж, але загальну кількість квитків одразу не бачать, лише згодом.

Ця система, розроблена Укразлізницею, відображає загалом усю ситуацію. Касир може не завжди бачити, скільки там квитків залишається, а в Інтернеті відображається той стан, який є на конкретну хвилину.

Те, що на сайті змінюється кількість квитків – їх може бути менше, а потім стати більше – абсолютно нормально.

На літній період, дуже багато є бронювань турфірмами, органами влади для перевезення людей на відпочинок, в тому числі і дітей.

Не вся ця бронь викуповується, дуже часто буває так, що за 45 діб квиток купити не змогли, а за три дні до відправлення вони є. Тобто, ці групи не завжди набираються, відправляються і квитки з’являються.

За  два дні до відправлення поїзда, якщо не викуплені заброньовані квитки, вони надходять у продаж. Так само за добу, за шість і за дві години, залежно від типу броні, хто і як бронював.

У поїзді, наприклад, Львів–Сімферополь, є 18 вагонів і близько 700 місць. Відповідно, кількість квитків розподіляться пропорційно до станцій на шляху слідування поїзда. Тобто, не можна купити усі 700 квитків у Львові.

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!