Львів'янка виступила проти ЗСУ та підтримує російських виконавців

4714 0
Львів'янка заявила, що слухала і буде продовжувати слухати російські пісні. Крім того, вона піддає сумніву нашу перемогу у війні проти рф.
Фото: Христина Горун/Instagram

Фото: Христина Горун/Instagram

Львів’яни у соціальних мережах обурюються дописом мешканки Львова, яка виступила проти українських військових і продовжує підтримувати російських виконавців. У своєму Instagram дівчина поширила цю інформації під псевдонімом «chornamamba». Справжнє ім’я львів’янки Христина Горун. 

«Пам’ятаєте любителів Лєпса, які напали на журналіста у центрі Львова за зауваження про російську музику? Так ось - у них з’явилася «защітніца». У своєму інстаграм вона заявила, що слухала і буде продовжувати слухати росіянські пісні, а хто посміє їй зробити зауваження, цитуємо, – «знесе кашкета і пожаліють, що на світ народилися». На цьому любительниця руского міра не зупинилася і назвала армію України «дном» і що начебто ЗСУ нічого не можуть. Дана особа також піддає сумніву нашу перемогу і називає українських захисників «уродами»», – написали в Українській спілці учасників АТО.

Скріншот stories з Instagram «chornamamba»

Як відомо Tvoemisto.tv з власних джерел, правоохоронці вже розпочали з'ясовувати деталі справи.

Скріншот stories з Instagram «chornamamba»

Нагадаємо, 8 травня, поблизу пам’ятника Адаму Міцкевичу компанія молодиків слухала російського виконавця Григорія Лепса. За зауваження перехожого, який знімав інцидент на відео, один із пасажирів авто намагався вибити з його рук телефон та вдарити. Ввечері 8 травня автомобіль зупинила патрульна поліція, а місцеві львівські пабліки опублікували відео із вибаченням учасника конфлікту. Після завершення усіх дій охоронцями правопорядку, водій, пасажир та їхні друзі отримали повістки від військових.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!