Львів’янка Марія Музичук виборола друге місце на престижному чемпіонаті з шахів

4050 0
У шаховому Гран-прі Монако чемпіонка світу з шахів львів`янка Марія Музичук посіла друге місце на престижних змаганнях з шахів, які вчора завершились у Монте-Карло, – інформують у Львівському обласному відділенні Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.
фото: osvitasport.org

фото: osvitasport.org

Загалом за перше місце змагалось 12 найсильніших шахісток світу, серед них і наша Марія, яка у підсумку поступилась лише китаянці  Хоу Іфань. Шахова партія між золотою та срібною призеркою тривала 29 ходів.

Читайте також: Люди Твого міста: Марія Музичук про шахи і любов до Львова

У квітні цього року Марія Музичук стала чемпіонкою світу з шахів. А наступний матч за звання першої шахістки світу серед жінок відбудеться у Львові 1-18 березня 2016 року. Марія Музичук матиме нагоду взяти реванш у спортсменки з Китаю Хоу Іфань, яка днями обіграла українку у Монте-Карло. 

Опублікувала Оксана Антонів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!