Львів'янка опублікувала фото затопленого укриття у ліцеї

7889 0
Про ситуацію уже знають в міськраді Львова, утім прокоментувати випадок обіцяють пізніше.
Фото із Гарячої Лінії Міста

Фото із Гарячої Лінії Міста

В одному з львівських ліцеїв діти під час тривоги спускаються у підтоплене укриття. У приміщенні волого, стоїть неприємний запах. Про це на Гарячу лінію міста написала львів'янка Христина Харів Дідух. Сьогодні, 1 жовтня жінка опублікувала фотографії підтопленого укриття ліцею №94 ЛМР, що на вулиці Брюховицькій у Львові.

«Прохання з’ясувати як було підготовлено укриття Ліцей №94 ЛМР до навчального року? Учора діти провели там більше години, в умовах жахливих. Сморід аж ніс ріже, купа води, антисанітарія. Прошу відреагувати на звернення!» –написала вона.

Під дописом жінки з’явились коментарі і інших людей, зокрема Павло Злонкевич каже, що: «Там нічого не робиться, в 94 школі, і все сходить з рук». Тим часом у міській раді Tvoemisto.tv повідомили, що про ситуацію уже знають, утім прокоментувати випадок обіцяють у згодом.

Вікторія Савіцька 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!