Львів’янка стала чемпіонкою світу з фехтування на візках

2031 0
Ще двоє спортсменів зі Львівщини стали призерами змагань.
Фото: LVIVING

Фото: LVIVING

Львів’янка Наталя Морквич стала чемпіонкою світу з фехтування на візках. Про це повідомляє прес-служба управління фізичної культури та спорту ЛОДА.

Кубок світу з фехтування на візках проходив у столиці Грузії — Тбілісі. Це був відбірковий етап до Паралімпійських Ігор у Токіо 2020.

Читайте також: Львів’яни стали призерами чемпіонату Європи з важкої атлетики

Львівщину на змаганнях представляло троє спортсменів: Наталя Морквич, яка взяла золото в жіночій шаблі категорії А, Антон Дацко виборов срібло в чоловічій рапірі категорії В і Андрій Демчук отримав бронзову нагороду чоловічої шаблі категорії А.

Читайте також: Дві львівські борчині стали бронзовими призерками чемпіонату світу

Варто зазначити, що всі українські спортсмени повернулися додому з медалями. У скарбничці української збірної 1 золота, 2 срібні і 5 бронзових медалей. У командному заліку українці посіли 5 місце.

ТЕГИ: спорт, ЛОДА

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!