Львів'янка виборола бронзову нагороду на прем‘єр-лізі з карате

485 0
Змагання відбувалися у Дубліні.
фото: управління молоді та спорту

фото: управління молоді та спорту

На етапі прем‘єр-ліги з карате у Дубліні львів'янка Катерина Крива виборола бронзову нагороду. Про це повідомила пресслужба управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Катерина змагається у куміте у ваговій категорії 50 кг. У бронзовому фіналі вона перемогла чемпіонку Азії. 31-річну Катерину Криву тренує Ігор Богдан. Вона — випускниця Львівського державного університету фізичної культури. Загалом українська команда виборола на змаганнях 5 нагород: два золота та три бронзи.

Читайте також: Львівська каноїстка здобула золото на престижних міжнародних змаганнях

Нагадаємо, львів'янин Віктор Дідух успішно виступив на чемпіонаті Європи з настільного тенісу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату і виборов дві золоті медалі. 

Юлія Кметик 

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!