Львів‘янка виборола «срібло» на чемпонаті України з самбо

970 0
Збірну Львівщини на змаганнях представили 26 спортсменів.
Фото: управління молоді та спорту лода

Фото: управління молоді та спорту лода

У Тернополі триває чемпіонат України боротьби самбо серед підлітків. Нагороду для Львівщини виборола 12-річна Аліна Сирота. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту ЛОДА.

За нагороди на чемпіонаті змагаються юнаки та дівчата 12-14 років. Загалом цьогоріч на турнірі зібралися понад 400 учасників з 19 областей. Збірну Львівщини на змаганнях представили 26 спортсменів. 

12-річна Аліна Сирота здобула друге місце у ваговій категорії 65 кг. Аліна є вихованкою Львівської дитячо-юнацької спортивної школи «Олімпія». Її тренує Араз Туваков.

Читайте також: Львів’янка здобула «бронзу» на міжнародному турнірі з карате

Нагадаємо, що у Києві відбувся Кубок України з рукопашного бою. Спортсмени із Львівщини здобули повний комплект медалей: золото, срібло та бронзу. Тренує спортсменів Павло Шміло. 

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

ТЕГИ: самбо

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!