Львів’янка, яка зневажала ЗСУ, записала відео з вибаченнями

2409 0
У першому відео вона заявляла, що нічого не «пам’ятає», а вже в іншому – каже, що її «не правильно зрозуміли».
Христина Горун

Христина Горун

Львів’янка Христина Горун («chornamamba»), яка виступила проти ЗСУ та заявляла, що слухатиме російських виконавців, записала два відео із вибаченнями, одне з яких оприлюднила у Facebook, адже за словами дівчини її інші акаунти заблоковані. 

«В першу чергу хочу принести свої вибачення перед військовими, перед ЗСУ, а також перед тими людьми, яких ранили мої слова. Можливо, я це зробила некоректно, неправильно. Мене зрозуміли не правильно, я нікого не хотіла цим задіти.. Я за ЗСУ, я за перемогу і мир. І проти росії», – сказала вона.

Крім того, 10 травня увечері одразу після викликаного резонансу, львів’янка записала перше відео, де заявила, що «нічого не пам’ятає», а її акаунт було «зламано».

«Коли мені пояснили, а люди почали ділитися інформацією, чому так сталося, то думка в мене, звичайно, змінилася. Я навіть спілкувалася зі своїм другом-військовим, який мені пояснив всі нюанси. Я дійсно змінила свою думку. Довести зараз щось буде нереально, але я вибачаюсь. Це абсолютно щирі вибачення, коли я відчуваю за собою вину, коли я дійсно неправа. Це не правильно, не важливо, чи це було на емоціях чи це був стрес», – сказала дівчина.

Нагадаємо, 10 травня ьвів’яни у соціальних мережах почали обурюватись дописом мешканки Львова, яка виступила проти українських військових і продовжує підтримувати російських виконавців. У своєму Instagram  вона виправдовувала молодиків, які слухали російського виконавця в центрі Львова. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!