Львів’янка Єва Сорока стала чемпіонкою на національному чемпіонаті з акватлону

1732 0
Участь у змаганнях брали понад 100 юних спортсменів з десяти областей України.
Фото: управління молоді та спорту ЛОДА

Фото: управління молоді та спорту ЛОДА

16-річна львів’янка Єва Сорока стала чемпіонкою зимового чемпіонату України акватлону серед юнаків та кадетів, який проходить у Львові. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА. 

«Понад 100 юних спортсменів з 10 областей України, Києва та команда з Латвії долали плавальний сегмент на дистанції 500 метрів та 3 кілометри бігу», – йдеться на сторінці. 

Вихованка Львівської школи вищої спортивної майстерності Єва Сорока стала найкращою серед дівчат. Віцечемпіонкою стала Софія Бондаренко з Полтави, а бронзовою призеркою Беате Була з Латвії. 

Додамо, що серед хлопців чемпіоном став Володимир Шерстов з Черкас, срібним призером став вихованець Львівської школи вищої спортивної майстерності Нестор Кизима. Бронзу виборов Юрій Тютюнник з Полтави.

Читайте також: Львів'янка здобула бронзу на турнірі з карате в Чилі

Нагадаємо, що виконком Національного олімпійського комітету України затвердив склад національної збірної на зимові Олімпійські ігри у Пекіні. За медалі у столиці Китаю змагатимуться понад три тисячі атлетів світу. Тут розіграють 109 комплектів нагород у 15 видах програми.

Як повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА, до складу національної збірної увійшли четверо представників Львівщини. Усі вони позмагаються у санному спорті. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!