Львів’янка здобула медаль на Кубку світу з кульової стрільби

965 0
Це перша медаль у її кар’єрі.
Фото: НОК України у Львівській області

Фото: НОК України у Львівській області

Напередодні, 24 червня, на Кубку світу з кульової стрільби львів’янка Юлія Коростильова здобула першу в кар’єрі медаль у складі збірної України. Про це повідомив Національний олімпійський комітет України у Львівській області. 

«В хорватському місті Осієк з 22 червня до 3 липня триватиме Кубок світу з кульової і стендової стрільби. Сьогодні, 24 червня, першу медаль у складі збірної України виборола Юлія Коростильова», – повідомляють у НОК. 

Львів’янка стала третьою в особистому заліку у всправі ПП-3 (стрільба з пневматичного пістолета на 10 м). Ця вправа, до слова, входить в олімпійську програму.

Читайте також: 10-річна тенісистка з Львівщини перемогла на престижному світовому турнірі

Нагадаємо, що нещодавно львівські акробати потрапили у трійку найкращих на національному чемпіонаті. За найвищі національні нагороди змагались понад 350 учасників з 8 областей.

Львівщину на змаганнях представляли вихованці Львівської дитячо-юнацької спортивної школи імені Віктора Чукаріна та Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського.

Золото змагань виборола команда дівчат у складі Ліліани Кіцери, Євгенії Жгути та Анни Марії Вагіли. Тренують спорстменок Богдан Голотко, Юрій Кізло, Жанна Жгута, Оксана Жгута, Тетяна Вагіла та Михайло Трофіменко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!