Львів’янка звинувачує директора ЛКП «Господар» у побитті

2383 0
ЛКП «Господар» каже, що жінка прийшла у його кабінет у неробочий час та сама напала на нього.
Фото: ukrinform.com

Фото: ukrinform.com

Львів’янка Аля Крупицька звинувачує керівника ЛКП «Господар» (вул. Личаківська, 76) Валерія Таракулова у побитті. Інцидент вона описала на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, 11 серпня у квартирі її бабусі прорвало трубу, після чого бабуся звернулася до ЛКП, де їй нагрубили. Дівчина викликала аварійну службу та самостійно звернулася до комунального підприємства. 

«Директор сказав йти за ним. Коли я відмовилась, він схопив мене, повалив на підлогу і зажав так, що мені було важко дихати. Кричала я так, що сама не могла впізнати свого голосу. Вирвавшись я вибігла на вулицю і почала грюкати у двері сусіднього будівництва, повиходили хлопці і мій жах скінчився. Ми викликали поліцію та слідчу групу»— написала Аля Крупицька.

Натомість у міській раді кажуть, що зі слів директора ЛКП «Господар», мешканка прийшла до нього в суботу, в неробочий день, приблизно о 11.50−11.55 год. Жінка поводилася агресивно — лаялася, погрожувала, дряпалася та намагалася порвати одяг, тому довелося викликати поліцію. 

Читайте також: Старшину підозрюють у побитті контрактника на Яворівському полігоні

«Я прийшов в суботу на роботу, щоб полагодити свої робочі питання. Оскільки вікна на другому поверсі, де я сидів, були відчинені, я почув, що до мене йде жінка, яка розмовляє по телефону. Жінка зайшла в кабінет і накинулася на мене з лайкою та погрозами. Я пробував її заспокоїти і казав, що сьогодні неробочий день. Запропонував спуститися на перший поверх і подивитися графік, коли є прийом мешканців. Коли я встав, щоб вийти, жінка накинулася на мене — почала дряпатися, пробувати порвати майку не мені. Я зловив її за руки і пробував заспокоїти. Тоді вона почала кричати, що до неї домагаються, і вибігла на вулицю», — розповів Валерій Таракулов.

Після інциденту, за словами посадовця, він поїхав у 8-му лікарню, де зафіксував побої. Аля Крупицька також показала результати бійки на фото.

У відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області підтвердили Tvoemisto.tv факт бійки та повідомили, що з цього приводу розпочали перевірку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!