Львів'янки перемогли на чемпіонаті Європи зі скандинавської ходьби

652 0
Змагання відбувалися у Польщі.
Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОВА

Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОВА

Львівські спортсменки перемогли на чемпіонаті Європи зі скандинавської ходьби, що нещодавно відбулися у Польщі. Українську команду представляли Ірина Олійник, Оксана Заліско, Наталя Петришин зі Львова та Тетяня Рогозіна з Кременчука.

Джерело: Управління молоді та спорту Львівської ОВА

Спортсменкам вдалося за 2 години 9 хвилин 6 секунд здолати естафету 4х5 км. Вони пробігли 20 кілометрів і досягли найкращого результату.

«Нагороди представники Львівщини вибороли і в індивідуальних змаганнях. Зокрема, Ірина Олійник виборола бронзу серед жінок загалом на дистанції 5 кілометрів та срібло у віковій категорії 30+», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Львівські спортсмени вперше в історії виграли чемпіонат України з водного поло

Окрім того, серед спортсменів у віковій категорії 60+ чемпіонкою серед жінок стала Оксана Заліско, а віце-чемпіоном серед чоловіків — Микола Кулинич.

Нагадаємо, що майстрині кулькової стрільби зі Львівщини другий день поспіль здобувають золото на Європейських іграх. Анастаія Німець та Юлія Коростильова разом з Оленою Костевич з Чернігівщини перемогли у фінальному поєдинку.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!