Львів'янки сестри Музичук увійшли в топ-10 найкращих шахісток світу

1784 0
Рейтинг склала Міжнародна федерація шахів FIDE.
Фото: FIDE

Фото: FIDE

Львів'янки Марія та Анна Музичук увійшли в топ-10 найкращих шахісток світу за версією Міжнародної федерації шахів FIDE. Сестри Музичук вже вдруге розпочинають рік в топі серед найкращих спортсменів у цій галузі.

Джерело: FIDE

Цьогоріч Марія посіла 8 сходинку рейтингу з коефіцієнтом 2523. Анна зайняла 9 позицію із коефіцієнтом 2522. Головними змаганнями впродовж року для сестер Музичук став Турнір претенденток. Анна дійшла до півфіналу, а Марія зупинилась у чвертьфіналі.

Нагадаємо, що Марія Музичук розповіла у матеріалі Tvoemisto.tv про те, хто її навчив грати у шахи, скільки годин вона присвячує цьому заняттю щодня, як святкує перемоги та переживає поразки, а також у якому віці в дитині можна розгледіти маленького шахіста. Деталі розмови читайте за посиланням.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!