Львів'янок запрошують на курси самозахисту

12853 0
Безкоштовний майстер-клас із самозахисту для жінок проведе у Львові громадська організація «Самобутня Школа Асгарда», – про це інформує прес-служба Львівської міської ради.
фото: infomist.ck.ua, vk.com

фото: infomist.ck.ua, vk.com

На заняттях учасниць навчать опанувати базові прийоми самозахисту, які їм зможуть знадобитись в повсякденному житті. До прикладу, як правильно використовувати підручні засоби, такі як парасолька, ключі чи шпильки для волосся у разі пограбування. Також жінки опанують прийоми звільнення від захвату нападника ззаду та спереду.

За словами начальника управління молоді, сім’ї та спорту Володимира Шнайдера, сьогодні для дівчат та жінок не достатньо просто бути активною та займатись спортом, а виникають ситуації, коли треба бути сильною та зуміти за себе постояти. Унікальністю такого типу тренувань є те, що самі тренування проводить тренер-жінка, що допоможе учасницям подолати певні психологічні бар'єри, які існують на таких тренінгах.

Основною метою організаторів дійства є бажання навчити жінок умінню постояти за себе у критичній ситуації та бути впевненою у собі.

Майстер-клас відбудеться 4 жовтня на вулиці Тютюнників, 49, з 12:00 до 13:00 год.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!