Львів’янок запрошують на військово-медичний вишкіл

2001 0
У п’ятницю, 27 березня, громадська організація «Українська Жіноча Варта» та Всеукраїнський благодійний фонд «Helpica.ua» запрошує усіх жінок та дівчат Львова на професійний військово-медичний вишкіл.
фото: uzv.org.ua

фото: uzv.org.ua

Інструкторами залучені військові, медики, психологи. Головний інструктор — діючий інструктор одного з батальйонів, що бере участь в бойових діях на сході України, який також протягом останніх тридцяти років готував диверсійні групи кількох країн.

Основні моменти підготовки:

- Навички поводження зі зброєю;

- Основи виживання (як не померти з голоду у лісі та під час військових дій);

 -Робота у малих группах;

- Отримання знань з використання інженерних боєприпасів та зброї;

- Перша медична допомога.

Необхідні речі:

- Зручний, теплий одяг та взуття (каремат або ковдра);

- зошит, ручка;

- термос із гарячими напоями (канапки, їжа, інше).

Реєстрація на вишкіл здійснюється згідно листа на електронну адресу [email protected], в темі листа вказується «Військово-медичний вишкіл ….(дата)», в тексті ПІБ та контактний телефон. Після підтвердження реєстрації, і за день до вишколу, потрібно здійснити оплату участі.

Тривалість навчань: 8 годин.

Вартість: 200 грн. Зібрані кошти будуть використані на матеріально-технічне та медичне забезпечення Збройних Сил України.

Початок: 27 березня о 09.00.

Деталі за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!