Львів’яни просять впорядкувати межі пам’ятки «Медова Печера»

2549 0
Для розгляду петиції необхідно набрати 500 голосів.
Фото: Фотографії Старого Львова

Фото: Фотографії Старого Львова

У Львові мешканці просять впорядкувати межі геологічної пам’ятки «Медова Печера», яка розташована у межах Винниківського лісопарку, і навіть зареєстрували петицію. Про це йдеться на сайті місцевих петицій. 

«Через спроби забудування району, а також самовільних намагань окремих мешканців приватизувати територію, проблема на сьогодні є нагальною», – йдеться у петиції. 

Пам’ятка «Медова Печера» має неабияке значення для навчального процесу і відновлення історії Землі, адже тут є об’єкти, які допоможуть у пізнанні історії геологічного розвитку. Крім того, люди проводять на цій території своє дозвілля, тому проблема є нагальною. 

Зараз петиція набрала 172 голоси, а для її розгляду потрібно 500.

Підтримати петицію можна тут

Довідково

«Медова Печера» – печера, геологічна пам’ятка природи, яка Розташована в межах Винниківського лісопарку, при східній околиці Львова, в кінці вулиці Медової печери. Загальна довжина печери становить близько 56 м, а висота – 4,5 м. 

Печера складається з двох великих залів, які з’єднані між собою вузьким проходом. Візуально ці зали можна поділити на 3 кімнати, також є 4, але вона важкодоступна. 

Фото з сайту Фотографії Старого Львова

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!