З'явилися два безкоштовні онлайн-ресурси для вивчення польської та німецької

25576 0
Можна записатися на Е-курс польської і німецької мови: користувачам кожні 3-5 днів автоматично надсилатимуть уроки. Підготували навчання українці, які живуть за кордоном і на практиці розуміють, як важливо якнайшвидше заговорити мовою сусідів.
Фото: onlineeducationincanada.com

Фото: onlineeducationincanada.com

«У курсі польської мови від Якуба Логінова домінує лексика та вивчення інтуїтивних аналогій між польськими та українськими словами, так курс німецької від Інги Павлової ставить наголос на німецькій граматиці і поясненні її правил», - пояснюють автори.

Читайте також: Як вивчити англійську онлайн? 5 інноваційних порад

Курси складаються з кільканадцяти уроків, які автоматично, кожні 3-5 днів відправляються підписникам, які підтвердили реєстрацію. «Система Freebot – це єдина платформа, яка уможливлює безкоштовну розсилку е-повідомлень, в нашому випадку мовних уроків. Саме тому ми вирішили скористатися нею, а не платними українськими варіантами, бо тільки в такому разі можливо зберегти безкоштовний характер курсів», - пояснив Якуб Логінов, власний кореспондент Дзеркала тижня в Польщі, власник порталу “Порт Європа”.

На безкоштовний курс польської мови вже записалося понад 60 тисяч осіб з України, а німецької – понад 3 тисячі. Записатися на вивчення польської мови онлайн можна за посиланням, а зареєструватися на курс німецької – ТУТ.

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!