Львів’яни можуть оформити ID-картки у ЦНАПах. Перелік документів, вартість

12258 0
У ЦНАПах Львова надають послугу з оформлення та видачі паспортів у формі ID-картки громадянина України. Пропонуємо перелік документів, які потрібні для оформлення і видачі паспорта, а також розмір оплати за таку послугу.
фото: ukurier.gov.ua

фото: ukurier.gov.ua

У кожному Центрі надання адміністративних послуг облаштували по одному робочому місці, де надають відвідувачам послугу з оформлення та видачі паспортів у формі ID-карток.

Оцінивши популярність послуги, за потреби, додадуть ще по одній робочій станції, щоб уникати черг і забезпечити потреби львів’ян. Оформлюють всі документи і фотографують одразу на місці. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Читайте також: У Львові відкрили унікальний центр надання послуг з кутком для дітей

Перелік документів, які потрібні для оформлення і видачі паспорта громадянина України – за посиланнями:

– з безконтактним електронним носієм у зв’язку з втратою/викраденням паспорта громадянина України (у формі картки): http://city-adm.lviv.ua/services/index.php?option=com_mtree&task=att_download&link_id=516&cf_id=24

– з безконтактним електронним носієм у разі обміну паспорта громадянина України (у формі картки): http://city-adm.lviv.ua/services/index.php?option=com_mtree&task=att_download&link_id=515&cf_id=24

– з безконтактним електронним носієм у разі обміну паспорта громадянина України зразка 1994 року (у формі книжечки): http://city-adm.lviv.ua/services/index.php?option=com_mtree&task=att_download&link_id=514&cf_id=24

– з безконтактним електронним носієм вперше після досягнення 14-річного віку: http://city-adm.lviv.ua/services/index.php?option=com_mtree&task=att_download&link_id=505&cf_id=24

Розмір адміністративного збору за оформлення та видачу паспорта з дня оформлення заяви-анкети у строк не пізніше ніж через 20 робочих днів – 279 грн.; не пізніше ніж через 10 робочих днів – 366 грн.; та державного мита – 34 грн. (2 неоподатковувані мінімуми доходів громадян, сплачується тільки у разі обміну у зв’язку з непридатністю паспорта для подальшого використання). Виготовлення паспорту вперше після досягнення 14-річного віку – безкоштовне.

Додамо, у Львові функціонують 4 центри надання адміністративних послуг за такими адресами:

вул. М. Хвильового, 14а

вул. К.Левицького, 67

вул. Івана Виговського, 32

просп. Червоної Калини, 72а.

Центри надання адміністративних послуг працюють: понеділок-вівторок: 09.00 год. – 18.00 год. середа – четвер: 09.00 год. – 20.00 год. п’ятниця: 09.00 год. – 17.00 год. субота: 09.00 год. – 16.00 год. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!