Львів’яни можуть платити за воду онлайн

3142 1
Функціонує сайт Львівводоканалу, на якому львів’яни можуть сплачувати рахунки за лічені хвилини і в будь-який зручний для них час.

Інформацію про нарахування можна дізнатися на сайті й одразу ж заплатити. Процедура оплати проста, триває лічені хвилини та дає можливість сплатити за спожиту воду в зручний час й у зручному місці. Кількість електронних платежів за останні місяці зросла, – повідомляє ЛМКП «Львівводоканал».

Читайте також: Як львів’яни платитимуть податок на нерухомість

На сайті Львівводоканалу також можна дізнатися про джерела водопостачання міста, показники якості питної води, отримати оперативну інформацією про виконання робіт на інженерних мережах, переглянути інтерактивну карту аварійних ситуацій. Сайт корисний як для мешканців, так і для підприємців Львова, адже містить інформаційні матеріали, що стосуються порядку підключення до мереж водопостачання й каналізації. Користувачі мають змогу завантажити з сайту зразки заяв та перелік необхідних документів, – інформують комунальники.


Читайте також:
3 Лютого, 2015 13:08
Читач це не новина
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!