У Львові зареєстрували петицію з проханням облаштувати сквер на Пасічній

3902 0
Відповідна петиція набрала 287 голосів з 500 необхідних.
GOOGLE MAPS

GOOGLE MAPS

Львів'янка Динько Олена на сайті петицій звернулася з пропозицією до Львівської міської ради облаштувати сквер по вулиці Пасічна (навпроти будинку 169). На її думку, ця територія, загальною площею близько 0,5 га, наразі є недоглянутою та захаращеною будівельним сміттям, а могла б слугувати зоною для відпочинку містян.

«Метою петиції є облагородження зеленої зони, збереження існуючих багаторічних дерев, створення громадського простору з освітленням, пішохідними доріжками та лавками», – ідеться у петиції.

Читайте також: У Львові забудовник за власні кошти збудує нову дорогу

Також Олена Динько вимагає не допустити забудову території чи замощення бруківкою. 

Петиція зареєстрована 28 березня 2023 року і за чотири дні набрала 287 голосів з 500 необхідних для того, щоби її розглянули депутати ЛМР. До кінця збору підписів залишилось ще 55 днів.

Нагадаємо, що на вулиці Пасічній у Львові розпочнуть проєктування та будівництво школи. Депутати Львівської міської ради підтримали відповідну петицію під час сесії 2 березня. «За» рішення проголосувало 44 депутати. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!