Львів'яни протестують проти звільнення судом беркутівців. Відео

1853 1
Вони з вигуками «Ганьба» вирушили до Львівської обласної прокуратури.
Фото: ЄС. Львів/Фейсбук

Фото: ЄС. Львів/Фейсбук

Львів'яни зібрались у центрі міста, біля пам'ятнику Тарасові Шевченку, на акцію протесту проти звільнення ексберкутівців, підозрюваних у масових розстрілах на Євромайдані в Києві 20 лютого 2014 року, коли було вбито 48 активістів. Про це повідомляє кореспондентка Tvoemisto.tv.

На проспекті Свободи у Львові зібрались кілька десятків людей, які обурені учорашнім рішення Апеляційного суду Києва, який змінив запобіжний захід п'ятьом обвинуваченим у розстрілах на Майдані ексберкутівцям із утримання під вартою та цілодобового домашнього арешту на особисте зобов'язання.

З проспекту Свободи учасники акції вирушили на проспект Шевченка – до будівлі Львівської обласної прокуратури.

Раніше стало відомо, що усі вони перебувають у списках на обмін полоненими, що сьогодні відбувся у КПП «Майорівське». Відтак, підозрювані у масових розстрілах можуть уникнути винесення їм вироку. Утім, наразі невідомо, чи ексберкутівці погодились на обмін, а чи залишаться на території України, оскільки списки утримуваних невідомі.


Читайте також:
29 Грудня, 2019 14:06
666 ... отак активні на всю голову хе.рої намагаються-продовжують нищити те , що ще залишилося від державності в незалежній і демократичній Україні ... а вова путін сміється -- "..так кто ж вам доктор ? " ... Слава Україні ! ...
P.S. -- оте фото з архіву нащо приліпили ? ...і навіть від "нафталіну" не почистили ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!