Львів'яни стали срібними призерами кубка світу

598 0
Павло Баль та Василь Кравчук здобули медалі з біатлону та лижних перегонів серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.
Фото: Управління спорту Львова

Фото: Управління спорту Львова

Львів'яни Павло Баль та Василь Кравчук здобули срібні медалі на Кубку світу з біатлону та лижних перегонів серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Змагання тривають у США.

Джерело: Управління спорту Львова

Спортсмени вийшли на п'єдестал пошани у гонці 7,5 км. 

«Більше того, цей випадок унікальний ще в тому, що показники львів’ян Павла Баля та Василя Кравчука були ідентичними – в обох спортсменів срібні медалі. У цій гонці золоту медаль виборов представник Тернополя Тарас Радь, відповідно увесь п’єдестал був українським», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Львів’янка здобула «бронзу» на міжнародному турнірі з карате

Ззаначимо, що для Василя Кравчука це вже друга медаль, яку він здобув на Кубку світу. Павло Баль здобув свою першу відзнаку у цих змаганнях.

Нагадаємо, що львів'янин паралімпієць Павло Баль виборов бронзову медаль на Чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону. 

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!