Львівські школярі стали срібними призерами на чемпіонаті світу з шахів

981 0
За підсумками вісьмох турів львівська команда посіла друге місце.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Учасники команди Львівської академічної гімназії стала срібними призерами на чемпіонаті світу з шахів серед шкіл у Казахстані. Про це повідомила Львівська міська рада. 

Участь у чемпіонаті взяли 27 команд з 22 країн. Чемпіонат проходив серед дітей 2011 року народження та молодших (швидкі шахи). За підсумками вісьмох турів львівська команда посіла друге місце.

Читайте також: Львівський важкоатлет виборов бронзу на чемпіонаті Європи

У складі команди Львівської академічної гімназії виступали учні КЗ ДЮСШ «Дебют» та Львівської шахової академії: Масняк Юрій (тренер В. Грабінський, КЗ ДЮСШ «Дебют»); Пенцко Станіслав (тренер В. Грабінський, КЗ ДЮСШ «Дебют»); Рогоза Софія (тренери Н. Фірман, Д. Масляк, Львівська шахова академія); Ростикус Вероніка (тренер М. Костів, Львівська шахова академія). 

Нагадаємо, львівські спортсменки вперше в історії виграли чемпіонат України з водного поло. Йдеться про найвищий рівень змагань з жіночого водного поло в Україні.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!