Львів’яни зареєстрували петицію проти гідравлічних випробувань

4702 0
За добу петиція зібрала майже половину від необхідної кількості голосів.
фото: nkontrol.org.ua

фото: nkontrol.org.ua

У Львові зареєстрували петицію, яка передбачає припинити гідравлічні випробування та скоротити їх до тижня, внаслідок яких частина міста більше місяця не мають гарячого водопостачання.

«Щороку у квітні-травні у Львові проводяться гідравлічні випробування, і вони тривають майже місяць, а то і більше. При цьому тижнями нічого не робиться взагалі, а потім все випробовується за якийсь тиждень. Просимо припинити це знущання з громадян міста, — в поєднанні з транспортною проблемою, коли десятки людей їдуть в транспорті, не маючи можливості зайнятися особистою гігієною, як належить, і прогнозом гарячої погоди, це перетворює Львів на містечко третього світу Азії або Африки», — йдеться у петиції.

За добу після реєстрації, зі 500 необхідних петиція набрала понад 200 голосів. Підписати її можна ще впродовж 59 днів.

Натомість заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак каже, що щорічні гідравлічні випробування теплових мереж — необхідні роботи, передбачені нормативними законодавчими документами України і є обов’язковими до виконання. За його словами, гідравлічні випробування є початком ремонтної кампанії, під час якої виявляють слабкі місця на трубопроводах опалення. Цього року після завершення гідравліки ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує провести заміну 15 км трубопроводів теплових мереж.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!