Львів’янин на Олімпіаді в Токіо став четвертим у кульовій стрільбі

1238 0
Наразі результат Павла Коростильова є найкращим серед українців на Олімпійських іграх.
Фото: Відділення НОК України у Львівській області

Фото: Відділення НОК України у Львівській області

У кваліфікаційних змаганнях зі стрільби з пневматичного пістолета з 10 метрів серед чоловіків львів’янин Павло Коростильов став четвертим, хоча до останнього пострілу претендував на срібну нагороду, повідомляє відділення НОК України у Львівській області.

Читайте також: У дворику львівської ратуші запрацювала фан-зона Lviv Olympic Space. Фото, відео

У змаганнях взяло участь 36 спортсменів, які виконували 6 серій по 10 пострілів. У фінал вийшли 8 спортсменів, які показали кращий результат, серед яких і львів’янин.

Павло Коростильов набрав 581 очко (4-й результат у кваліфікації) та пробився до фіналу. Львів’янин стартував у кваліфікації (98 у першій серії), добре стріляв у трьох наступних (по 97), не найкраще відстріляв п'яту серію (95) і зібрався в шостій (97).

Нагадаємо, Ігри ХХХІІ Олімпіади в Токіо триватимуть до 8 серпня. Україну на найголовнішому спортивному форумі чотириріччя представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах). Львів представлятиме восьмеро спортсменів: Оксана Лівач (вільна боротьба), Алла Черкасова (вільна боротьба), Тетяна Кіт (вільна боротьба), Олена Старікова (велоспорт), Христина Погранична (художня гімнастика), Станіслав Горуна (карате), Павло Коростильов (кульова стрільба), Вероніка Марченко (стрільба з лука).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!