Львів’янин побив світовий рекорд у стрільбі з лука

2627 0
У болгарській Софії тривають міжнародні змагання зі стрільби з лука – Гран-Прі Європи.
фото: relax.com.ua

фото: relax.com.ua

Під час Гран-Прі Європи зі стрільби з лука у болгарській Софії український дует у складі львів’янина Маркіяна Івашко та його колегині Анастасії Павлової набрав рекордну суму балів – 1343 очки серед команд змішаних пар, встановивши новий світовий рекорд у олімпійській дисципліні, чим забезпечили собі найвищу стартову позицію.

Попередній рекорд був встановлений два тижні тому: Ву-Сек Лі і Ху-Іх Чан з Кореї набрали 1 338 очок. Збірна України серед чоловіків у складі трьох львів’ян – Маркіяна Івашко, Георгія Іваницького, Юрія Гавелка, а також жіноча команда  в складі львів’янки Вероніки Марченко, Анастасії Павлової та Дарії Павліченко з Харкова кваліфікувались на перших позиціях турнірної таблиці.

Читайте також: Львівські лучники здобули три золоті медалі на чемпіонаті Європи серед юніорів

Боротьбу за нагороди в командних дисциплінах українські лучники розпочали 3 серпня 2018 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!