У Львові повідомили про вибух під автомобілем. Що трапилося

9403 0
Машина пошкоджена, проте з людей ніхто не постраждав.
Фото: Варта-1

Фото: Варта-1

Сьогодні, 15 травня, близько 10:20 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 47-річного львів’янина, власника автомобіля BMW Х6, про те, що на вулиці Трускавецькій стався вибух під його машиною. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

На місці події працює слідчо-оперативна група та експерти-вибухотехніки. Унаслідок вибуху ніхто не постраждав, автомобіль отримав пошкодження. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтями про замах на злочин та умисне вбивство. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Як пише видання Zaxid.net з посиланням на Нацполіцію Львівщини, власник автомобіля повідомив, що вибух пролунав після наїзду на невідомий предмет. Втім, речниця ГУ Нацполіції у Львівській області не підтвердила і не спростувала цієї інформації в коментарі Tvoemisto.tv, зазначивши, що «поліція розслідує вибух, всі обставини встановлюються». Фотографії з місця події свідчать, що пошкодження візуально непомітні.

За інформацією ТСН, у авто пошкоджене днище, а вибухова хвиля вибила вікна в припаркованому Daewoo Lanos. Посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах, ТСН повідомляє, що вибухівку прикріпили під авто під пасажирським сидінням. 

Фото: Варта-1

Сайт Крапка з посиланням на власні джерела пише, що BMW X6 належить львівському бізнесмену-забудовнику Олегові Манзію, який керує компанією «Парус Девелопмент».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!