Львів'янин став чемпіоном світу з кульової стрільби

1067 0
Це його друга медалі на чемпіонаті світу у Єгипті.
Фото Максима Козицького

Фото Максима Козицького

Львівʼянин Павло Коростильов став чемпіоном світу у стрільбі зі стандартного пістолета. Змагання відбувались у Єгипті.

Джерело: голова Львівської ОВА Максим Козицький

Львівський спортсмен показав найкращий результат у стрільбі на 25 метрів. Це його друга медалі на чемпіонаті світу у Єгипті. Раніше від здобув «бронзу» у стрільбі з пневматичного пістолета. Ця нагорода дозволила спортсмену стати володарем ліцензії на Олімпійські Ігри у Парижі.

Читайте також: Двоє львів’ян стали чемпіонами Європи з керлінгу

Спортсмен тренується в обласній Школі вищої спортивної майстерності та на Навчально-спортивній базі літніх видів спорту. Він також здобув ліцензію на Олімпійські Ігри в Парижі-2024. 

Нагадаємо, на чемпіонаті Європи з кульової стрільби представниця Львівщини Анастасія Німець виборола срібну медаль. Крім того, спортсмен Львівської школи вищої спортивної майстерності та Збройних Сил України Святослав Гудзий здобув титул чемпіона України зі стрільби кульової у вправі ГП – 6 з пневматичної гвинтівки. 
 
Антоніна Костик
______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!