Львів’янин став чемпіоном світу з сучасного п’ятиборства серед юніорів

1258 0
Юрій Ковальчук тренується на навчально-спортивній базі літніх видів спорту та є вихованцем Львівської школи вищої спортивної майстерності.
фото: управління молоді і спорту лода

фото: управління молоді і спорту лода

Львів’янин Юрій Ковальчук виборов золото чемпіонату світу з сучасного п’ятиборства серед юніорів. Змагання тривають у Єгипті. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Львівської ОДА.

Понад 250 спортсменів віком до 21 року беруть участь в останніх масштабних змаганнях з цього виду спорту перед Олімпійськими іграми в Токіо 2020. У другий змагальний день українські п‘ятибороці вибороли титул чемпіонів світу – це вдалось киянину Владиславу Чекану та львів’янину Юрію Ковальчуку у чоловічій естафеті.

Читайте також: Львівський спортсмен став бронзовим призером чемпіонату світу з боротьби

«Це був чудовий момент. Я мріяв вийти на п‘єдестал пошани саме на перше місце, і ось ми з партнером Владом – чемпіони світу», – каже львів’янин Юрій.

Спортсмен тренується на навчально-спортивній базі літніх видів спорту та є вихованцем Львівської школи вищої спортивної майстерності. Далі на нього чекає боротьба за медалі в особистій першості. Завтра та післязавтра – кваліфікаційні старти, а в суботу та неділю – фінали.

Читайте також: Спортсмени з Львівщини вибороли понад 10 медалей на Кубку України з бойових мистецтв

Нагадаємо, що у фіналі вагової категорії до 66 кг чемпіонату Європи з боксу серед юніорів Олег Гічва із Борислава зустрівся з представником Грузії Мехманом Намазовим і переміг його за одноголосним рішенням суддів, завоювавши золоту медаль

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!