Львів’янин Віталій Манський презентує документалку про останні події в Україні. Відео

2343 0
Відомий режисер, володар понад ста нагород, вирушив до своїх родичів у Львів, Одесу, на Донбас та в Крим, щоб зняти стрічку про те, як різні люди переживали останні події в Україні. Цього тижня Віталій Манський покаже свій фільм у рідному місті – Львові.
фото: culturemeter.od.ua

фото: culturemeter.od.ua

Світова прем’єра стрічки «Рідні» відбулася на кінофестивалі у Карлових Варах. З 2-го лютого вона з’явиться у прокаті, а львів’ян запрошують на перший показ за участі героїв фільму 29-го січня.

За сюжетом, легендарний режисер Віталій Манський вирушає до своїх родичів у Львів, Одесу, на Донбас та в Крим. Він досліджує стосунки, надії, думки таких різних, але рідних для нього людей. Крізь історію своєї родини режисер зображує новітню історію України.

29 січня о 19:00 у Планеті кіно Форум (зал 1) відбудеться показ фільму. Манський особисто представить фільм, а після показу глядачі зможуть поставити питання йому та його рідним – героям та героїням фільму.

 

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!