Львів‘янин встановив новий юнацький рекорд України з плавання

3228 0
У суботу 16-річний Георгій Лукашев став першим на дистанції 400 метрів у комплексі.
Фото: univd.edu.ua

Фото: univd.edu.ua

На Чемпіонаті України серед молоді на дистанції 200 метрів у стилі «Батерфляй» львів‘янин Георгій Лукашев встановив новий юнацький рекорд України – 2.00.40. про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

У суботу 16-річний Георгій Лукашев став першим на дистанції 400 метрів у комплексі. А 15-річна Марія Городня виборола третьою позицію на дистанції 200 метрів вільним стилем. Обидвох спортсменів тренують Андрій Шиманський та Андрій Копетчак.

Віце-чемпіоном України у плаванні 50 метрів на спині став Олег Кусь, вихованець Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи імені Юрія Кутенка. Його тренує Любов Карпа.

Читайте також: Львівські спортсмени вибороли золото на національному турнірі зі стендової стрільби. Фото

Нагадаємо, що у п’ятницю чемпіонкою України на дистанції 800 м вільним стилем стала Марія Городня. Віцечемпіоном серед юнаків у комплексному плаванні на 200 м став Георгій Лукашев. 

Для довідки

Батерфляй – стиль плавання на животі, в якому ліва і права частини тіла одночасно здійснюють симетричні рухи: руки виконують широкий і потужний гребок, дещо піднімаючи тіло плавця над водою, ноги і таз виконують хвилеподібні рухи. Його вважають технічно найскладніший стилем плавання.


ТЕГИ: плавання

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!