Львів'янин виборов «бронзу» на Кубку світу зі змішаних єдиноборств

1283 0
Руслан Телібаєв займається вже 8 років. Він першим серед львів‘ян виборов звання майстра спорту України з цього виду спорту.
фото: MMA Center Lviv

фото: MMA Center Lviv

23-річний львів'янин Руслан Телібаєв завершив виступ на Кубку світу зі змішаних єдиноборств у Чехії і отримав «бронзу» чемпіонату. Про це повідомили в управління молоді і спорту Львівської ОДА.

Представник Львова провів два переможні поєдинки. У перший день Руслан достроково переміг представника Ірландії, наступного – виборов перемогу у представника Бахрейну. У боротьбі за вихід до фіналу поступився іспанцю у практично рівному бою.

Читайте також: Великий спорт для вашої дитини: за і проти

Додамо, що змішаними єдиноборствами Руслан Телібаєв займається вже 8 років. Він першим серед львів‘ян виборов звання майстра спорту України з цього виду спорту. Тренує Руслана Олег Грицюк.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!