Львів’янин із інвалідністю разом із однодумцями організовує благодійний концерт для запуску соціального таксі

1619 0
Концерт відбудеться 18 жовтня у парку «Горіховий гай».
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

Львів’янин Назарій Гусаков спільно з командою однодумців організовує благодійний концерт, мета якого – зібрати кошти для придбання абонементів на проїзд в соціальному таксі, яке б возило людей з особливими потребами, маломобільних людей та соціально незахищені верстви населення. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Станьте частиною великої та потрібної справи під назвою «соціальне таксі» та долучіться до благодійного концерту «Wild Energy Show», який матиме назву «Моя Мрія». Концерт відбудеться у парку «Горіховий гай» 18 жовтня, початок о 12 годині. Наш результат: забезпечення рівних можливостей щодо реалізації прав і свобод людини та громадянина, стимулювання територіальних громад до створення служб перевезень людей з інвалідністю. Цей напрям є вкрай важливим для усунення бар’єрів», – йдеться у дописі Назарія Гусакова.

Читайте також: Непростий хлопець із Левандівки. Як Назар переборов себе та допомагає іншим

Концерт відбудеться 18 жовтня у парку «Горіховий гай», початок о 12.00 год. Виступ зірок розпочнеться о 16.00 год.

За словами Назарія Гусакова, до збору коштів та проведення соціально-економічного, благодійного заходу з перевезення людей з інвалідністю запрошують шоу- та комерційний бізнес, будівельні, ІТ та рекламні компанії, благодійні фонди та благодійники, АЗС, кафе, ресторани, готелі, салони краси, спорт, виробники, надавачів різних послуг та усіх, хто небайдужий цій ідеї.

Першою, хто вже підтримав ідею соціального таксі та долучився до так званого флешмобу стала співачка Оксана Муха.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv уже з’ясовувало, чи запрацює у Львові соціальне таксі. Місто готове оплачувати послуги соціального таксі, але для цьього, кажуть, не вистачає перевізників.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!