Львовом пройде марш єдності України у вишиванках

2398 0
У вівторок, 22 липня, перед матчем «Шахтар» – «Динамо» у Львові відбудеться Марш єдності. У пішій ході з центру міста до стадіону «Арена Львів» візьмуть участь футбольні вболівальники клубів «Шахтар», «Динамо» та «Карпати». Усіх охочих запрошують долучатись до Маршу єднання та ще раз продемонструвати усьому світу єдність України.
Фото: kyiv.ridna.ua

Фото: kyiv.ridna.ua

Збір учасників – о 17:00 на пл. Ринок. Перед ходою учасники о 18:00 заспівають гімн України у повній редакції. Як зазначають організатори, бажано дотримуватись дрес-коду: вишиванка, білий одяг.

«Це буде загальний марш єдності, який символізуватиме єдність цілої України, всіх її частин. Ми хочемо показати, що ніколи не було ніяких поділів між Заходом і Сходом, і в майбутньому не буде. На цей матч ми запрошуємо всіх львів’ян, адже це не є суто фанська подія чи марш вболівальників. Ходою ми покажемо ще раз всьому світу єдність України в цілому», – сказав голова ГО «Завжди вірні» Тарас Павлів.

Організатори очікують більше 3 тисяч футбольних вболівальників, які візьмуть участь у ході.

Хода пройде за маршрутом: пл. Ринок – пл. Катедральна – вул. Памви Беринди – пр. Свободи – вул. П. Дорошенка – вул. С. Бандери – вул. М. Вербицького – вул. М. Коперника – вул. Д. Вітовського – вул. Героїв Майдану – вул. Стрийська, 199.

Нагадаємо, 22 липня на «Арені Львів» о 21:00 відбудеться матч Інтер Супекубку України між ФК «Динамо» та ФК «Шахтар».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!