Нові перепустки для в’їзду у пішохідну частину Львова видаватимуть до вересня

1436 0
Як наголошують в ЛКП «Муніципальна дружина», усі, хто ще не отримав і має право отримати перепустку на в’їзд у пішохідну зону міста, зможуть зробити це до 1 вересня цього року. З 1 вересня перепустки вже не видаватимуть
фото: goodrest.com.ua

фото: goodrest.com.ua

За словами керівника ЛКП «Муніципальна дружина» Юрія  Діля, на сьогодні перепустки отримали близько 450 мешканців пішохідної зони, 40 підприємців, ще 15 перепусток видано для заїзду спецтранспорту.

«За нашими підрахунками, перепустки мали б отримати ще  орієнтовно 250 мешканців», - зауважив Юрій Діль

Нагадаємо,  1 серпня змінився порядок регламентованого в’їзду в пішохідну зону центральної частини міста. Старі перепустки синього кольору втратили чинність, натомість діють нові – червоного, жовтого та зеленого кольорів, залежно від категорії транспорту. Так, мешканці пішохідної зони мають перепустки зеленого кольору. Для в’їзду транспорту, що обслуговує мешканців та заклади, розміщені тут, видають перепустки жовтого кольору, а для спецтранспорту – червоного кольору.

Нагадаємо, для мешканців заїзд у пішохідну зону упродовж цілої доби залишається безкоштовним, за умови отримання нової перепустки.

Автомобілі доставки, які працюють у пішохідній  зоні, безкоштовно можуть заїжджати з 6:00 до 8:00 год. Платний заїзд – з 8.00 до 11.00 год. Однак, попередньо  слід оплати кошти на рахунок ЛКП «Муніципальна дружина» за обслуговування системи в’їзду/виїзду у пішохідну зону. Вартість місячної перепустки складає орієнтовно 140 грн.

Для отримання перепустки нового зразка, потрібно звернутися за адресою: пл. Ринок, 1, перший поверх, каб. 1 (охорона). Відповідальна особа з видачі перепусток – п. Роман, тел. 067-314-12-81.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!