Політична реклама

Магазини хочуть перевіряти без попередження та штрафувати на більші суми

1476 0
Мінекономрозвитку оприлюднило законопроект, що посилює контроль держави за якістю продукції, реалізованої у країні. Про це пише "Комерсант Україна". Зокрема, як повідомляє видання, законопроектом планується скасувати обов'язкове попередження підприємств, що продають товари та надають послуги споживачам, про терміни планової перевірки.

Від обов'язкового отримання дозволу центрального органу влади на проведення позачергової перевірки також пропонується відмовитися. Крім того, документ передбачає збільшення штрафу за виявлену неякісну продукцію з 300 до 500% її вартості.

Якщо зараз ця сума не повинна бути менше 25 неоподатковуваних податком мінімумів, то незабаром планку підвищать до 100 мінімумів (1700 грн.).

Джерело: "Комерсант Україна"

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!